Byåsen - Storhamar 42-22:

Trondheim Spektrum (adressa.no): Det som mange hadde spådd som en jevn kamp, ble i realiteten avgjort før pause.

Tonje Nøstvold var den store spilleren da Byåsen valset over Storhamar i Trondheim Spektrum. Rogalendingen satte inn 15 mål da Byåsen vant 42-22 i den viktige kampen om plassene bak suverene Larvik.

Slo sterkt tilbake


Byåsen fikk en dårlig start, etter at Betina Riegelhuth satte inn 1-3 etter fem minutter, men så tok Tonje Nøstvold ansvar. Med sju mål og en assist sørget hun nærmest alene for opphentingen, og Byåsen ledet 9-5 etter 13 minutter.

Da tok Storhamar-trener Alfred Finnsson timeout, uten at det hjalp nevneverdig.

Kontret i senk


Byåsen satt forsvaret, og Terese Pedersen stoppet forsøkene fra Storhamars landslagsspiller Maja Jakobsen. Dette ga store kontringsmuligheter som Camilla Herrem, Raja Toumi, og ikke minst Tonje Nøstvold. Byåsen-veteranene dro lasset for hjemmelaget. Trioen sto for 18 av målene før pause, og var sterkt delaktig i pauseresultatet 21-11 til Byåsen.

Fortsatte overkjøringen


Andre omgang fortsatte i det samme sporet som den første, og tross to minutters utvisning på Silje Waade, vant Byåsen undertallsperioden 3-1. Storhamar klarte aldri å finne nøkkelen inn til Terese Pedersens mål, og Byåsen kontret tabellnaboen i senk.

Hjemmelaget og Tonje Nøstvold var rett og slett et par numre for store, og det som lå an til en jevn kamp, var i realiteten avgjort før pause.

Byåsen benyttet anledningen til å la hele laget få prøve seg, og hadde ingen problemer med å cruise inn til sluttresultatet 42-22.

FAKTA

Eliteserien håndball kvinner onsdag, 5. runde:

Byåsen – Storhamar 42-22 (21-11)

Toppscorer Byåsen: Tonje Nøstvold 15.

Storhamar: Bettine Riegelhut 9.

Utvisninger: Byåsen 2 x 2 min., Storhamar 2 x 2 min.

 

Flint Tønsberg – Nordstrand 23-27 (9-14)

256 tilskuere

Toppscorer Flint: Marianne Iversen 10.

Nordstrand: Nerma Pandza 9.

Utvisninger: Flint ingen, Nordstrand 2 x 2 min.

 

Oppsal – Stabæk 22-33 (11-14)

435 tilskuere

Toppscorer Oppsal: Izabela Duda 6.

Stabæk: Marte Lunder 8.

Utvisninger: Oppsal 2 x 2 min., Stabæk 2 x 2 min.

 

Tertnes – Larvik 24-35 (14-17)

Toppscorer Tertnes: Stine Skogrand 6.

Larvik: Linn Jørum Sulland 9.

Utvisninger: Tertnes ingen., Larvik 3 x 2 min.

 

Vipers Kristiansand – Levanger 23-27 (1-10)

671 tilskuere

Toppscorer Vipers: Jessy Kramer 9.

Levanger: Hege Løken, Mari Molid, Julie Nygård og Vilde Eidem, alle 3.

Utvisninger: Vipers 3 x 2 min., Levanger 2 x 2 min.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.