Kamilla Sundmoen fulgte kampen fra tribunen med gips rundt den skadde hånden sin. På banen herjet hennes stedsfortreder, Martine Hovden, voldsomt mot Oppsal.
- Det er lenge siden jeg har hatt en kamp der abolutt alt sitter og alle skuddene går inn. Jeg kan ikke huske sist, sier kampens store spiller, og tolvmålsscorer, Martine Hovden, etter kampen.

Klar for rollen

Sarpingen har måttet tåle å sitte en del på benken denne sesongen. Det er ikke enkelt å spille Sundmoen ut av laget.
Når først muligheten byr seg, har Hovden derimot virkelig vist hva hun står for.
- Klar det blir jo litt press da man skal erstatte en profil som Kamilla. Jeg mener jeg har klart meg godt under det presset og jeg føler meg veldig klar for den rollen jeg har fått tillit i nå, sier hun.
Også første halvdel av sesongen måtte hun steppe inn for en skadd Sundmoen, men det gikk ikke like bra da som i går.
- På det stadiet var jeg nok ikke helt klar for det ennå. Nå har jeg hatt et halvt år på meg, og jeg har vokst mer og mer inn i laget. Nå er det også veldig gøy å virkelig lykkes, sier Hovden med et bredt smil om munnen.

- Fantastisk

Alfred Örn Finnsson strålte etter at Storhamar scoret i siste sekund og sikret en sårt etterlengtet seier over Oppsal.
Spesielt imponert var han naturligvis over Martine Hovden i playmakerrollen.
- Martine var helt fantastisk for oss. Hun har virkelig blomstret den siste tiden, sier islendingen, som ikke savnet sin kaptein i går.
- Hovden har fylt Kamillas rolle på en flott måte, sier han.

Har ikke gitt opp

Etter tapet mot Tertnes for en og en halv uke siden uttalte Storhamar-treneren at de bare kunne glemme seriesølvet.
Etter kampen mot Oppsal hadde dog pipa en annen tone. Nå mener islendingen det likevel er mulig med sølv.
- Så lenge det er en teoretisk mulighet, så kommer vi til å bite oss fast etter beste evne. Det er selvfølgelig sølvmedalje vi kjemper for, sier han.
- For meg har det aldri føltes så godt å vinne enkamp før. En utrolig lettelse, sier Örn Finnsson.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.