HAMAR: «Vi har et godt tak på dem, og de passer oss bra. Storhamar har noen primadonnaer som ikke liker å få noen smeller, mens vi gjerne gir litt juling».

Sa strekspiller Susanne Moe 1. oktober.

Takk, sier Storhamar-trener Arne Senstad, og har en følelse av at det er nok motivasjon for sine egne spillere til virkelig å ta tak i kveld.

- Helt annet trøkk
- Jeg håper vel den uttalelsen skal være nok bensin på bålet for jentene, til at vi er skikkelig motivert til å vinne cupkampen, sier Arne Senstad.

- Jeg tror jeg kan love at de kommer til å få kjenne et helt annet trøkk fra oss nå, enn sist. Jeg blir skuffet om vi ikke har det, men om det er nok til å vinne kan jeg ikke love, men vi skal i hvert fall gi mer juling, sier Senstad.
Storhamar har tapt tre kamper på rad for Njård. Først en treningskamp i sommer, så i Skjærgårdslekene og sist i serien, 22-28.

Fem på samling
- De har vært gode, men likevel tror jeg vi er et bedre lag med innsats i bånn. Jeg tror ikke jentene har veldig lyst til å tape fire på rad for Njård.

Storhamar har vært uten fem spillere etter seirene i EHF-cupen for ei drøy uke siden. Alle har vært opptatt med landslagsspill.
Izabela Duda og Daria Boltromiuk i Polen, Betina Riegelhuth og Stine Lidén med rekruttlandslaget, og Maja Jakobsen med juniorlandslaget.
Det har gitt andre spillere mer oppmerksomhet på trening, og med kamppause har Anja Edin og Kamilla Sundmoen fått sjansen til å trene seg opp etter skadene.

Nesten skadefrie
- De som har vært hjemme har vært flinke når vi har trent litt fysikk og individuell teknikk. Det blir litt spesielt, men samtidig har det vært litt sunt for de som har hatt litt småproblemer.

Storhamar stiller nesten skadefrie til oppgjøret mot Njård, med unntak av ei kranglete skulder som kanskje kan gi litt hvile for Riegelhuth.
Heidi Tjugum har god kontroll på sitt vonde kne, og har trent alternativt ei ukes tid.
- Heidi er kanskje den som imponerer meg aller mest for tida, alltid den som er på hugget og mentalt på riktig sted. Heidi nyter situasjonen, selv om hun har vært med på så mye tidligere i karrieren.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00