OPPSAL - STORHAMAR 37-21

Storhamar dro til Oslo for å slå Oppsal og eks-trener Arne Senstad ut av cupen, men ble sendt hjem som slakt.

Gamletrener Senstad, sterkt assistert av den tidligere Storhamar-helten Izabella Duda, sørget for hjemmeseier 37-21.

En begredelig håndballkamp sendte Storhamar på hodet ut av NM.

LES: Kamilla ute i flere uker

Trøst fra gamletreneren

Etter stortapet var det en nedbrutt Linn-Marie Birkeland som fikk en klem og noen fornuftige ord fra sin tidligere sjef, Oppsal-trener Arne Senstad.

- Jeg liker Senstad veldig godt, han er en bra trener og en bra person, men det skulle vært jeg som smilte nå. Det er fælt å se ham smile, sier Birkeland etter gjensynet.

Birkeland sliter med å forklare Storhamars sjokksvake kamp.

- Det var rett og slett dårlig, vi er ikke med i det hele tatt. De treffer på alt, og det er de som styrer tempoet. Det er det egentlig vi som skal gjøre. Vi blir én og én begge veier, og i angrep går vi enten for skudd, eller så venter vi på at sidemannen skal gjøre noe, forklarer Storhamar-jenta.

Polsk pangstart

Etter åtte helt statiske åpningsminutter av Storhamar, hadde Izabella Duda scoret fem på rad, og gitt Oppsal 5-0-ledelse.

Alfred Ørn Finnsson tok to særdeles tidlige timeouts på Storhamars benk, men klarte ikke å snu den vonde trenden.

Etter 30 håndballminutter og 11 Duda-goaler ledet Oppsal 17-11.

Fortsatte kjøret

Etter en ytterst svak førsteomgang av Storhamar, beviste forhåndsfavoritten fra Hamar at det kunne bli enda verre.

Oppsal fortsatte overkjøringen, og halvveis ut i andre omgang serverte "Iza" ballen til Marthe Johansen, som sendte Oppsal opp i 30-15.

Til tross for tett markering, rakk Duda å legge på til 14 nettkjenninger, før hun ble applaudert av banen noen minutter før slutt. Hjemmelaget økte til 37-21, før kvartfinalen var over på Oppsal

Kan få rask revansje

Storhamar er ute av NM, men allerede onsdag neste uke kan de gule og blå revansjere seg, når Senstad, Duda og resten av Oppsal gjester Prestrudhallen i Postenligaen.

- Nå må vi prate sammen, og det må smelle fra første minutt på neste trening, sier Birkeland.

- Har du noen tro på seier onsdag etter dagens overkjøring?

- Ja, det har jeg. Jeg tror helt klart at det blir en helt annen kamp neste uke. Vi elsker å spille foran det nydelige publikumet i Prestrudhallen, så da skal vi slå dem, avslutter Birkeland.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.