- Forskjellen på å vinne med ett og tape med ett mål er enorm. Dette var viktig for selvtilliten vår, sier Betina Riegelhuth.

- Defensivt er vi veldig svake før pause, litt bedre etter, men totalt sett er prestasjonen ganske svak, mener trener Tormod Steen.

Lise Binger har vært ute en kort periode, mens Martine Hovden ikke har fått skikk på sitt vonde kne, til tross for at hun har vært på banen i fire av de fem siste kampene.

 Begge spilte mot Fredrikstad, men ingen av de to spilte hovedrollen i den første omgangen. Maja Jakobsen tok umiddelbart ansvar og holdt gjestene inn i kampen det første kvarteret.

Tung start

Hjemmelaget ledet nemlig store deler av omgangen, men på slutten markerte Linn-Marie Birkeland og Betina Riegelhuth seg såpass at jentene fra Hamar hentet opp tremålsledelsen til Fredrikstad.

Aller bakerst fikk Stine Liden endelig noen redninger, og plutselig var Storhamar best i Kongstenhallen.

- Jeg var sint i pausen, men det fortjente også jentene, mener Tormod Steen.

Sliter bakover.

14-14 til pause var Storhamar mest fornøyd med. Bakover på banen var det nemlig i perioder meget svakt, og kun Stine Liden sine åtte redninger gjorde  at vertene aldri klarte å stikke av.

Framover gikk det veldig i rykk og napp for gjestene. Nøkkelspillere hadde gode periode, men veldig sjelden var mange nok gode nok samtidig.

Før den andre omgangen måtte Storhamar tette igjen vesentlig mer bakover, for å klare å løpe mot hjemmelaget.

Best når det gjaldt

Storhamar har får en del kritikk for at de ikke har vært i stand til å vinne jevne kamper. Mot Fredrikstad lyktes laget endelig.

For når kampen skulle avgjøres stod Betina Riegelhuth fram som prikkskytter. Dommerne hadde markert for at de straks kom til å blåse av for passivt spill da gjestene fikk frikast. Fire sekunder senere hadde Betina Riegelhuth avgjort kampen.

- Jeg rakk å bestemme meg for hvor jeg skulle skyte, ler Betina som avsluttet kampen med en skikkelig blåveis etter en tøff trøkk midtveis i andre omgang.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00