- Forskjellen på å vinne med ett og tape med ett mål er enorm. Dette var viktig for selvtilliten vår, sier Betina Riegelhuth.

- Defensivt er vi veldig svake før pause, litt bedre etter, men totalt sett er prestasjonen ganske svak, mener trener Tormod Steen.

Lise Binger har vært ute en kort periode, mens Martine Hovden ikke har fått skikk på sitt vonde kne, til tross for at hun har vært på banen i fire av de fem siste kampene.

 Begge spilte mot Fredrikstad, men ingen av de to spilte hovedrollen i den første omgangen. Maja Jakobsen tok umiddelbart ansvar og holdt gjestene inn i kampen det første kvarteret.

Tung start

Hjemmelaget ledet nemlig store deler av omgangen, men på slutten markerte Linn-Marie Birkeland og Betina Riegelhuth seg såpass at jentene fra Hamar hentet opp tremålsledelsen til Fredrikstad.

Aller bakerst fikk Stine Liden endelig noen redninger, og plutselig var Storhamar best i Kongstenhallen.

- Jeg var sint i pausen, men det fortjente også jentene, mener Tormod Steen.

Sliter bakover.

14-14 til pause var Storhamar mest fornøyd med. Bakover på banen var det nemlig i perioder meget svakt, og kun Stine Liden sine åtte redninger gjorde  at vertene aldri klarte å stikke av.

Framover gikk det veldig i rykk og napp for gjestene. Nøkkelspillere hadde gode periode, men veldig sjelden var mange nok gode nok samtidig.

Før den andre omgangen måtte Storhamar tette igjen vesentlig mer bakover, for å klare å løpe mot hjemmelaget.

Best når det gjaldt

Storhamar har får en del kritikk for at de ikke har vært i stand til å vinne jevne kamper. Mot Fredrikstad lyktes laget endelig.

For når kampen skulle avgjøres stod Betina Riegelhuth fram som prikkskytter. Dommerne hadde markert for at de straks kom til å blåse av for passivt spill da gjestene fikk frikast. Fire sekunder senere hadde Betina Riegelhuth avgjort kampen.

- Jeg rakk å bestemme meg for hvor jeg skulle skyte, ler Betina som avsluttet kampen med en skikkelig blåveis etter en tøff trøkk midtveis i andre omgang.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.