Det var lenge usikkert om Betina kunne spille mot Spania, og det spørs om ikke Spania hadde håpet hun ikke ble frisk. Sju mål banket Riegelhuth inn, ble Norges toppscorer og kåret til banens beste av TV2s seere.

- Utrolig moro. Jeg fikk gode oppspill og fikk gå opp slik jeg ønsker, strålte Betina til TV2 rett etter kampen.

Norges joker

I de tre innledende kampene har Storhamar-duoen Maja Jakobsen og Betina Riegelhuth kommet inn på banen som rene jokere.

Duoen er ikke spesielt godt kartlagt av Norges motstandere, men med kanonkampen mot Spania er alle lagene klar over hvilken enorm skyddstyrke begge Storhamar-spillerne har.

Toppscorer

I den offensivt svært gode kampen mellom de to lagene som gikk til mellomrunden med fire poeng etter gruppespillet, festet Norge grepet da Betina kom på banen midt i første omgang.

Sju mål stoppet Betina på, og var sammen med målvakt Silje Solberg og Heidi Løke de aller viktigste da Norge skaffet seg et ypperlig utgangspunkt til å nå en semifinale.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.