De norske håndballjentene gikk på et tomålstap i landskampen mot Sør-Korea fredag. Sør-Korea vant 32-30.

Norge ledet 17-14 ved pause, men måtte til slutt se seg slått med to mål. Veronica Kristiansen og Camilla Herrem ble Norges toppscorere med fem mål hver.

– Da kampen skulle avgjøres, var vi ikke gode nok. Da var sørkoreanerne klart bedre enn oss. Vi gjorde noen dårlige valg og en del tekniske feil, sa landslagstrener Mia H. Högdahl til handball.no.

Det norske landslaget er på en drøyt to uker lang samling i Sør-Korea, og lagene skal også møtes søndag.

– Det er godt at vi skal møte dem igjen om to dager, slik at vi kan rekke på det som ikke gikk bra i dag, men også forsterke det som var bra, sa Högdahl.

Fakta

Sør-Korea –  Norge 32-30 (14-17)

3000 tilskuere

Norges mål: Veronica Kristiansen 5, Camilla Herrem 5, Stine R. Skogrand 4, Tine Stange 3, Maren Gundersen 3, Linn Gossé 3, Hanna Yttereng 2, Karoline Dyhre Breivang 2, Nora Mørk 2, Betina Riegelhuth 1.

Utvisninger: Sør-Korea 3 x 2 min., Norge 7 x 2 min.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.