I et intervju med TV2 sier Danmarks landslagstrener, Jan Pytlick at han ble overrasket over Norges sjef, Thorir Hergeirssons grep undervegs i kampen mot Danmark torsdag.

Hva er det hun heter igjen?

For det så veldig lyst ut for danskene da de ledet til pause mot Norge. Men etter at Hergeirsson byttet innpå Storhamar-duo Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen på hver sin back like før hvilen ble det tyngre for Danmark, som til slutt tapte den viktige gruppefinalen mot Norge 21-27.

Jan Pytlick og resten av det danske laget var ikke spesielt godt forberedt på Storhamar-spillernes distanseskudd.

– Jeg synes selvfølgelig at Betina Riegelhuth og hun høyre bak der... hva er det hun heter igjen? spør Pytlick TV 2.

– Maja Jakobsen?

– Ja, når de kommer inn og gjør tre mål fra distanse er det noe nytt vi ikke har sett før, innrømmer han overfor TV2.

SE HER: Her kan du se TV2s video med Maja Jakobsen.

Skryter av Storhamar-jentene

Maja Jakobsen fikk også på følelsen at rivalene fra Danmark ikke var helt forberedt på henne.

– Sandra Toft i målet til Danmark var ikke i nærheten av noen av skuddene mine. De hadde ikke forberedt seg veldig på meg. Det var gøy, det, sier Storhamar-backen til TV2.

Karoline Dyhre Breivang kom inn sammen med Riegelhuth og Jakobsen. Hun tror som Jakobsen, at danskene ble tatt litt på senga.

– Det var kanskje ikke den rekka de forventet. Men vi hadde god flyt, Maja og Betina har spilt godt i Storhamar og er i form. Det var lett for meg å sette dem i situasjonene vi vet de er gode til, sier hun i intervjuet med TV2.

Norge møter Spania i første kamp i mellomspillet lørdag.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.