Thorir Hergeirsson presenterte i dag en EM-tropp med fire åpne plasser. På ventelisten sin hadde landslagssjefen ni spørmålstegn; det vil si at det er ni spillere som kjemper om fire EM-plasser. På denne listen finner vi de to Storhamar-spillerne Betina Riegelhuth og Maja Jacobsen. I tillegg er tidligere Storhamar-spiller, Maren Gundersen, aktuell som strekspiller.

Bygger lag

Betina kjemper om en venstre backplass sammen med Emilie Hegh Arntzen, mens Maja er en av fem venstrehendte spillere som er aktuelle til to plasser sammen med Ida Bjørndalen, Amanda Kurtovic, Stine Skogrand og Linn Jørum Sulland.

- Vi bygger et lag som skal bli bra for framtiden, og vi har fortsatt noen spørsmål vi ønsker svar på, sier Hergeirsson.

- Jeg har lyst til å se spillere som er tilbake, i mer kampaktivitet, men samtidig ønsker jeg å ha hele troppen på plass til vi samles foran Møbelringen Cup, sier Hergeirsson.

Betinas skudd

Om Betina Riegelhuths sjanser sier han:

- Betina har gjort det bra når hun har fått sjansen på landslaget, og har en råskap i skuddet som er bra for oss. Hun har også tatt steg forsvarsmessig, så det blir en totaltvurdering, sier Hergeirsson som har unge  Emilie Hegh Arntzen som alternativ 

Disse 12 er uttatt: 

Målvakter: Kari Aalvik Grimsbø, Silje Solberg.

Utespillere: Camilla Herrem, Sanna Solberg, Ida Alstad, Veronica Kristiansen, Karoline Dyhre Breivang, Stine Bredal Oftedal, Nora Mørk, Linn-Kristin Riegelhuth, Heidi Løke, Pernille Wibe.

Ytterligere fire spillere tas ut senere.

EM arrangeres i Ungarn og Kroatia fra 7. til 21. desember.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.