Fjorårets toppscorer åpnet sesongen med sju scoringer og ett nesebrudd mot Fredrikstad.
Riegelhuth var naturlig nok ikke på banen mot Glassverket noen dager senere, men mot Vipers var hun endelig tilbake. Men hun trengte en omgang på å komme i gang.

Sju scoringer

- Alfred (Örn Finnsson) og jeg var enige om at jeg i første rekke skulle spille i overtall og kun i angrep. Vi fulgte i alle fall planen før pause, ler Betina som hamret inn sju scoringer etter pause.
For treneren benyttet storskytteren langt mer de siste 30 minuttene, og med scoringene kom både selvtilliten og smilet tilbake hos 26-åringen.
- Jeg er ikke på det nivået jeg skal være ennå, men det var moro å være tilbake på banen, sier Riegelhuth som ikke var spesielt engstelig for å få seg en smell i hodet.
- Jeg tenkte ikke så mye på det under kampen, nei, forteller kampens toppscorer.

Sjokkåpning

Storhamar har vært knallgode i alle trenings- og seriekamper laget har spilt denne sesongen. Slik var det også mot Vipers.
20 minutter ut i første omgang ledet Storhamar hele 10-3, og hjemmelaget hadde allerede tatt timeout. To ganger til og med.
- I dag gjennomfører vi en solid kamp. Fortsatt har vi noen svake perioder, men de var færre og kortere i dag, sier Alfred Örn Finnsson til HA-sporten etter kampen.
Treneren mener laget ennå ikke er godt nok samspilte, men med Betina Riegelhuth tilbake på banen kan han endelig se Maja Jakobsen, Kamilla Sundmoen og Riegelhuth sammen både på trening og i kamp.

Skikkelig test onsdag

- Vi har fått en perfekt start på sesongen, men onsdag får vi testet oss skikkelig når Tertnes kommer på besøk i Prestrudhallen. Der elsker vi jo å spille, smiler Betina Riegelhuth.
Storhamar valgte å gå tilbake til offensivt 4-2-forsvar mot Vipers, og Linn-Marie Birkeland og Kamilla Sundmoen, som begge lå framskutt i forsvar, gjorde begge en strålende jobb. Vipers fant aldri ut av det, og endelig vant Storhamar i Kristiansand.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.