Styret i NHF besluttet i dag å opprettholde vedtaket om degradering grunnet det svake 2014-regnskapet til Storhamar Håndball. 

Det vil si at Storhamar-jentene spiller 1.divisjon i den nye hallen til høsten. 

I pressemeldingen fra NHF står det blant annet dette:

"I henhold til eksisterende reglement, har det ikke fremkommet nye opplysninger som tilsier en endring av det gjeldende vedtaket som styret gjorde 2. juli 2015.

Vedtaket opprettholdes og Storhamar Håndball Elite tildeles ikke lisens for spill i GRUNDIGligaen sesongen 2015/2016.

I henhold til regelverket kan klubben appellere vedtaket inn for appellkomiteen med 14 dagers frist fra i dag 23. juli.

Rælingen tilbys den ledige plassen i GRUNDIGligaen gitt at vedtaket blir stående."

Storhamars styreleder Øystein Holtet tar vedtaket med fatning.

- Dette var som ventet. Norges Håndballforbund fulgte reglene. Det må vi akseptere, sier Holtet til Hamar Arbeiderblad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.