HAMAR: I et brev til sine leverandører, som også er sendt til Hamar kommune, forklarer Storhamar Håndball at den økonomiske situasjonen i klubben er dyster.
Negativ egenkapital
Brevet er signert styreleder Jan Åge Haug og daglig leder Trine Larsen.

- Den sportslige suksessen har kommet raskere enn planlagt, og medfører derfor høyere kostnader enn forventet, noe som har ført til at Storhamar Håndball har opparbeidet en negativ egenkapital. Videre drift og utvikling av Storhamar Håndball krever en annen finansiering, og vi har presentert et finansieringsbehov for Sparebanken 1 Hedmark, kan man lese i brevet.

Krav fra Sparebanken
I behandlingen av søknaden, har banken satt ned noen krav til Storhamar. Ett av dem er at gammel gjeld må reduseres.

- Styret i Storhamar Håndball ser at framtidige budsjettresultater alene ikke vil løse vårt finansieringsbehov. Styret finner det derfor nødvendig å forespørre våre kreditorer om en gjeldssanering, som medfører at gammel gjeld reduseres med femti prosent, og at partene blir enige om en nedbetalingsplan for den resterende gjelden, skriver styret videre.

Svar innen 10. august
Storhamar presenterer en mulig nedbetalingsplan som løper over seks til ni måneder, og har som mål at all ny gjeld betales på forfall.

- Styrets mål er å rette opp den vanskelige økonomiske situasjonen på en slik måte at våre samarbeidspartnere og leverandører fortsatt vil ha et positivt forhold til Storhamar Håndball, skriver styret ved Jan Åge Haug og Trine Larsen.
Klubben har bedt om en tilbakemelding på forespørselen innen 10. august.
Verken Jan Åge Haug eller Trine Larsen responderte på HA-sportens henvendelser i går.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.