– Jeg har snakket med Hamar-klubben, og for meg vil det alltid være interessant å trene Storhamar, sier Arne Senstad til HA-sporten på telefon.

Den normalt snakkesalige håndballtreneren har ikke veldig lyst til å si for mye om sin egen håndballframtid, ikke minst siden Oppsal er midt inne i kvartfinalekampene mot Byåsen.

Ga beskjed mandag

Tidligere denne uka samlet Senstad Oppsal-jentene og ga beskjed om at han kommer til å avslutte sitt arbeidsforhold med Oslo-klubben, ett år før kontrakten hans går ut.

– Det kom en del reaksjoner fra jentene, men det er jo godt å kjenne at jeg faktisk er ønsket av spillerne, sier Senstad.

Etter seks framgangsrike sesonger som Storhamar-trener, valgte Hamar-laget å ansette islandske Alfred Örn Finnsson før 2013/14-sesongen.

Tidlig i januar 2015 valgte Finnsson å fratre som trener, og Tormod Steen ledet laget de siste månedene.

Helt siden den brå avslutningen med Finnsson har klubben jobbet med å finne en erstatter.

Nå kan Arne Senstads nei til Oppsal vise seg å bli løsningen for laget fra Hamar vest.

Er i dialog

– Vi følger jo med på det som skjer i Håndball-Norge, og vi har vært i kontakt med Arne etter at det ble kjent at han ikke lengre skal trene Oppsal, sier Erik Stensrud.

Hamar-klubben var lenge ute etter Glassverkets Geir Oustorp, men politimannen fra Drammen takket nei til å bli ny trener for Storhamar.

– Vi kjenner Arne godt og vet hva han står for. Derfor ville det jo være merkelig om vi ikke snakker med ham når han står uten jobb og vi er uten hovedtrener, sier Stensrud.

Lise Løke også tilbake

– Jeg ønsker å fortsette som trener, og når familien og jeg ønsker å flytte tilbake til Kapp, vet jeg jo at det finnes en fin klubb på andre siden av Mjøsa, ler Senstad.

– Verken Storhamar eller jeg har kommet veldig langt i denne prosessen, og vi får ta ting i riktig rekkefølge. For meg er det viktigste å fullføre sesongen med stil som Oppsal-trener, sier Arne Senstad.

Dersom Senstad gjør comeback som Storhamar-trener, er det ikke overraskende om samboer Lise Løke også vender tilbake til Hamar-laget.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.