Sammen har de satt i gang et pilotprosjekt som skal sørge for kvartersavganger på bybuss 1, 2 og 5.

- Busstilbudet blir på de nevnte rutene sterkt utvidet i tidsrommet fredag klokka 17 til søndag klokka 14.00, med avganger hvert kvarter, sier Erik Stensrud.

Reise kollektivt

Stensrud drømmer om å få NSB med på lasset til neste år, for slik å få tilreisende til å reise kollektivt i stedet for meg bil.

- Det synes jeg er spennende, sier han.

Lørdag vil Orkesteret Cir.Cuz, kjent blant annet fra Grand Prix, underholde både håndballspillere og byens unge i Vikingskipet. Alle har gratis adgang.

Og endelig: Storhamar håndball har investert i digitale skjermer, noe som gjør det mulig å kjøre fortløpende oppdatering av resultatene fra kampene som spilles i Vikingskipet.

Truls Pedersen

Truls Pedersen er engasjert som konferansier og skal knytte hele arrangementet sammen. Det vil også bli produsert Storhamar-TV hvor spillerne får anledning til å levere sine egne bilder og filmsnutter fra turneringen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.