SUZHOU: VM-debutantens angrepsspill var langt over det et vanlig hode hadde tålt. Edin bare fortsatte. Til slutt fikk hun endelig scoret et mål (21-20) også.

- Jeg har ikke vett til å bli redd. Det var deilig at jeg fikk en pasning der jeg kunne gå rundt en motspiller, sier Edin til NTB.
Storhamar-jentas angrepsfasit fram til vel 20 minutter av andre omgang, var som en skrekkfilm fylt med skuddbom og tekniske feil.
Likevel fikk hun sjansen i en hektisk sluttfase. Tilliten fra Thorir Hergeirsson vokser seg stadig større.
- Jeg gir meg ikke. Det var gøy å få prøve seg i forsvar. Da gir det meg også mulighet til å være med på kontringene, sier Edin.
Den norske seieren betyr et perfekt utgangspunkt før hovedrunden. Nå begynner VM på alvor. Det skremmer ikke Edin. Det eneste hun grøsser av er lite og har tynne bein: Edderkopper.
- Vi så noe som lignet hjemme på hotellet. Den har jeg fortsatt ikke glemt.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.