HAMAR: Hovedtrener Arne Senstads kontrakt går ut etter inneværende sesong, og det samme er tilfellet med de andre trenerne rundt A-laget. Av spillerne er det bare gravide Izabela Duda som har bundet seg for en sesong til.

Storhamar-leder Jan Åge Haug er helt klar på at klubben ønsker å ha med Senstad og hans trenermiljø videre.
- Jeg kan ikke se annet enn at det er en forutsetning for klubben å få med Senstad videre i utviklingen av Storhamar, sier styreleder Jan Åge Haug.

Møte med spillere
Det er sportslig leder Jørn Lyberg som kjører kontraktsforhandlinger opp mot trenere og spillere, og han har vært i dialog med Senstad og spillerne.

- Jeg hadde et møte med kapteinsteamet (Kamilla Sundmoen, Anja Edin og Betina Riegelhuth) før jul, men vi ble enige om å vente til over nyttår, sier Lyberg.
- Det er stort sett i orden mye av det jentene lurte på, men de ønsket klare signaler på at det skal satses videre.
- Hva med Arne Senstad?
- Han har betydd veldig mye for klubben, og det er viktig å få på plass han også i fortsettelsen. Som de andre, er også Arne avventende til han ser hvem han får med seg videre, sier Lyberg, som også ønsker at hele trenerteamet skal fortsette.

Positive signaler
Arne Senstad synes det er hyggelig at Storhamar vil reengasjere ham.

- Det er ikke gitt når en har vært fire år i en klubb. Men jeg har fått positive signaler av både spillerne og de rundt laget, sier Senstad til HA-sporten.
I utgangspunktet er han positiv til å fortsette.
- Det har vært fire flotte år med en fantastisk utvikling, og jeg føler at det fortsatt er mye ugjort. Jeg vil så gjerne at vi skal bli enda et hakk bedre, og det er viktig at vi får en viss oversikt over tingenes tilstand og legger en plan for hvordan vi skal satse videre. Mange av spillerne er positive til å være med og videreutvikle seg i Storhamar, men avventer til de ser hvordan klubben kommer i land økonomisk, sier Senstad.
I dag tar han med seg håndballjentene til Larvik for å spille i nye Larvik Arena.
- Onsdag var alle oppegående, men det har vært mye sjukdom og skader i jula. Likevel er dette en fin start på ei uke som avsluttes med lokaloppgjør mot Gjøvik og Vardal søndag, sier Storhamar-treneren.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.