Håndballspilleren Karoline Næss (24) utelukker ikke Storhamar, men i Norge er det Stabæk som står henne nærmest.
HAMAR
HA-sporten brakte i går nyheten om at Storhamar-trener Arne Senstad hadde sendt brev på fire spillere i Norge: Utespillerne Karoline Næss, Stabæk, Ramune Pekarskyte, Levanger, Veronica Kristiansen, Glassverket og målvakten Emily Stang Sando, Flint.
VM-reserven Karoline Næss sier til HA-sporten at hun har et par utenlandske klubber, som kan være aktuelle.
Det dreier seg om en tysk klubb og en dansk.
- Skal snakke med dem
- Jeg har sagt at dersom jeg blir i Norge, er Stabæk den eneste aktuelle klubben. Men jeg skal selvfølgelig snakke med Storhamar, og vil jo ikke utelukke noe, sier Karoline Næss til HA-sporten.
Hun her mest opptatt av å utvikle seg som håndballspiller, og jobber hardt for å bli en av 14 norske jenter som får reise til OL i London til sommeren.
Stabæk håper og tror
Stabæk-trener Håvard Mamelund sier at Stabæk har hatt en tett dialog med Karoline hele veien, og han håper, tror og mener de skal bli enige med 24-åringen om ny kontrakt.
- Karoline er en viktig person i satsingen vår, sier Mamelund.
Ramune Pekarskyte
Det er flere klubber som viser interesse for Levanger-backen Ramune Pekarskyte (31). Hun kommer opprinnelig fra Litauen, men har bodd på Island i sju år, og der scoret hun 1049 mål på 142 kamper i den islandske toppserien. Om ett år er hun også klar for landslagsspill for Island, som er hennes nye hjemland.
I tillegg til Storhamar har Byåsen også vist interesse, og hun sier til HA-sporten at også tre andre klubber er i bildet.
- Jeg har en agent som jobber for meg, og vi begynner å se på alternativene i neste uke, sier Pekarskyte, som bekrefter at Storhamar er blant alternativene som vil bli vurdert.
31-åringen ble meniskoperert for fem uker siden, men håper å være tilbake på banen 1. februar.
Emily Stang Sando
Flints sportslige leder Hans Erik Stormoen bekrefter henvendelsen fra Storhamar om målvakten Emily Stang Sando.
- Vi har svart Storhamar at vi setter pris på om de holder seg i ro til 1. mars av sportslige grunner. Markedet er åpent, men det er greit med sportslig fokusering nå, sier Stormoen.
Glassverkets Monica E. Kristiansen er den fjerde spilleren Storhamar har sendt en forespørsel på.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00