Men du skal ikke tro på alt du leser. Det viser seg nemlig at for å få i deg like mye Omega 3 innhold som det er i 15 gram laks, må du spise i overkant av 400 knekkebrød. Er du riktig uheldig, er din Omega 3-andel nettopp den smulen som ligger igjen på asjetten.
Selv er jeg fan av å få sannheten fram. Jeg mener at dere lesere fortjener å vite hvem som skjuler seg bak den gule drakta. Derfor letter jeg betraktelig på sløret og gir dere herved den fulle og hele sannheten om mine lagvenninner og trenere i Storhamar håndball.

TRENERE:Arne: En inkluderende og lyttende trener. Hadde ikke Arne vært lærer/håndballtrener, tror jeg han kunne gjort stor suksess innen salgsbransjen. Han har i alle fall solgt sitt produkt så godt, at hele åtte nye spillere i år valgte å trekke på seg Storhamardrakta. Han gjorde en kjempejobb med jentene i fjor, noe vi utenfor ble nysgjerrige på og ønsket å bli en del av! Arne er glad i konkurranser, og er lett å fyre opp i denne sammenheng! Utenfor banen prøver Arne å være hard og skjule at han er litt glad i oss… Men vi vet bedre! Oppfordrer alle til å lese Arnes tanker om oss jenter på Storhamarhandball.no. Det er nemlig det skriftlige beviset på at også gutter bruker tid på tenking og tolking.
Bent: Denne mannen lyser opp hallen i det han entrer banen. Da i form av småfrekke kommentarer, som han kommer seg unna med på grunn av smilet sitt. Han er god på å skille rollene som trener, humørspreder og venn. Bent er også en familiemann, og vi jenter setter stor pris på både han og hans familie som engasjerer seg stort. Legger også til at Bent her om dagen sørget for et Kodac- moment for oss, da han klarte å få på seg en treningsvest. OVER treningsjakka!
Reidar: Ny i år og klubbens talentutvikler. Reidar er den eneste vi kjenner som har fått utdelt bruksanvisning i pokerspill… PÅ et kasino! Et kjennetegn på Reidar, er at han liker å ha buksa laaaangt oppe, og han er fan av den såkalte jentebretten øverst på buksa. Reidar er en sosial gutt, og vi spillere søker ham når de to andre gutta blir for aggressive. Han sørger for å gi oss påfyll på selvtillitskontoen når vi trenger det som mest, og er en stor trygghet for oss.
KEEPERE:Stine: Ny i år. Stine har i 15 år gått under navnet grisetryne, på grunn av grus, som fremdeles er godt synlig på nesa etter en sykkelulykke (noe hun stolt forteller oss andre). Dette er en jente full av selvironi, og er den som mobber seg selv mest på laget. Stine er ofte i fokus i gruppa mye takket være hennes åpenhjertighet og velvilje til å fortelle historier… Som helst handler om henne selv. Og dersom vi hadde vi hatt bøter for å glemme igjen ting, hadde denne jenta måttet tatt opp lån.
Heidi: Kjent som bestemor på laget. Heidi engasjerer seg i alle rundt seg og er den jeg kjenner, med størst sosiale behov. Til tross for hennes store karriere, er Heidi en bestemor med beina godt plantet på jorda. Hun er også en dyktig veileder for Linn og Stine, selv i de tidene hvor hun selv er skadet.
Linn: En av fjortissane på laget. Stille jente… Frem til hun virkelig er i form. Da kan hva som helst komme ut av den munnen.


KANTER:Marthe: Ny i år. Lojal jente, og en drøm å ha som medspiller. Hun er full av treningsiver og håndballtanker. Lun jente, som likevel sier klart ifra hva hun mener. Denne jenta er nytenkende, har en ståpåvilje av de sjeldne, og du kan være sikker på at hun gjør jobben hun er satt til. Mulig har hun hentet denne viljen fra hennes tidligere karriere som kombinertløper.
Marita: Den uskyldige helt til det motsatte er bevist. Iherdig jente som jobber mye på CC. Har alltid en kommentar på lur og er den modigste på laget. Hun stuper nemlig kråke med hodet først og gjerne uten å ta seg imot med hendene. Legger til at dette muligens er ubevisst. Likevel: Modig gjort.
Anette: Ufrivillig kalt "samen". Publikum lar seg nok fascinere av den enorme spensten på denne jenta, men jeg må også forberede dere på en god joik- ofte dratt i gang av Inger dersom samen scorer.
Tove: En jente som stadig overrasker. Plutselig slår hun hjul på banen etter en scoring, og plutselig møter hun opp på trening med en meter mindre hår på hodet. Tove kan de ordene ingen andre kan, og er en «reser» på sms. Selv sier hun at dette skyldes gratis SMS og hennes behov for å utnytte dette så mye som mulig.
STREKSPILLERE:Inger: Kåret til sosialkapteinen på laget. Inger skaper en lett stemning både på og utenfor banen. En episode som beskriver Inger godt, er fra Polen da hun spurte Arne pent om vi kunne spille basketball. Svaret var enkelt: - Dream on. Inger på sin side var like glad. Hun snudde seg bare og begynte å synge på sangen "all i have to do is dream" av Everly Brothers. Hun er også like glad og håpefull hver gang Arne nevner "unge Senstad" (selv om dette hittil alltid har vært rettet mot ham selv.) Student og ivrig Raufoss- tilhenger.
Lise: Ny i år. Lise er den som ofte ser uskyldig ut. Helt fram til hun viser sitt sanne jeg og begynner å rape setninger, helst i takt med en sang... Det er lett å se at denne jenta har vokst opp med fem brødre. Hun har i år for alvor tatt opp igjen livet som student etter at hun i fjor etterlevde setningen "Jula varer helt til påske". Lise er en jente undertegnede beundrer stort grunnet hennes menneskelige egenskaper. Hun bryr seg stort om alle rundt henne.
BAKSPILLERE:Iza: Den største profilen i fjorårets sesong. Dette er en jente alle hater å spille mot, men elsker å spille med. Postenligaens desidert beste skytter. Iza er åpenhjertig, hun sier det hun tenker. Alltid! I tillegg har hun lært seg ordet flaks på norsk. Hver gang vi gjør noe bra, kan vi være sikre på at vi får ordet FLAKS hylt etter oss, etterfulgt av en herlig latter.
Betina: Ny i år, og en av kapteinene på laget. Storhamars desidert hyppigste bruker av ordet "seriøst". Selv om hun klarer å flette dette ordet inn overalt, er dette også et beskrivende ord av jenta som innehar Storhamars rekord i knebøy. Vi andre synes seriøst det er litt drøyt av henne å dra så mye på Raufoss-kamper når hun er seriøs tilhenger av Fredrikstad Fotballklubb…
Guro: Ny i år. Guro er tvillingsøster til Maja og er Arnes store offer. Heldigvis har Guro blitt flink til å ta dette med et smil. Og smilet er det som kjennetegner Guro mest. Jenta har rett og slett et fantastisk smil. I tillegg er hun veldig glad i å starte kirsebærkrig. Også trofast Raufoss-supporter. Er den på laget som ofrer seg og sjekker mobilen for oppdateringer under trening dersom Raufoss har kamp.
Kamilla: En av kapteinene på laget. Camilla er jente full av omtanke, og med verdens søteste latter. Hun er inkluderende, og er den fjortissene våre så på som den største tryggheten deres de første ukene da ting var nytt for dem. En jente fra Hamar, som byen bør være stolt av. Selv påstår hun at hun kommer til å gro igjen på Hamar… Noe som passer oss andre perfekt!
Daria: Polsk jente som er ivrig etter å lære seg norsk, noe vi setter stor pris på. Dersom vi prøver oss med en engelsk strofe får vi ofte svaret: "- Jeg har norskkurs". Daria er også den på laget som sverger til klesmerket Roxy. Uansett når og hvor du ser Daria, er Roxy høyt representert.
Maja: Ny i år. Sammen med Guro og Inger prøver Maja å konvertere alle spillerne på laget til å bli Raufoss-tilhengere… Hittil er det bare Betina som har bitt på. Maja er også kjent for sitt meget høye forbruk av klister. Etter Bents utsagn, burde disse jentene heller satse på ball med hank.
Trine: Ny i år. Trine er skada i skuldra, men på god veg tilbake. Ungjenta gjorde seg selv upopulær blant fjortissane da hun tok all ære for innlegget disse jentene skrev sammen fra Polenturen på storhamarhandball.no. Bor i et hus de selv har valgt å kalle "Casa`n" sammen med Grusetryne og tvillingene Jacobsen.
Anja: "Anja er snill, kul, grei, flink, god i matematikk, utrolig dyktig i alt som har med huslige plikter å gjøre- og svært dreven når det kommer til sminke/kjoletips. "Lover dere at jeg IKKE har skrevet dette selv.

God helg, og til dere som nå tygger dagens 399 ende knekkebrød- Husk setningen som sportsfolk ofte lever etter: "Den som gir seg, er en dritt!"
Ps:I morgen møter Storhamars J20 lag Mjøndalen i 4. runde i NM. Kampen spilles i Ajerhallen klokka18.00, og vi oppfordrer alle håndballentusiaster til å bli med oss i hallen som heiagjeng!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.