HAMAR: - Jeg er en type som er avhengig av å gi alt, og jeg begynte å tenke alternativt da skadene stadig kom tilbake en periode, forteller Edin til HA-sporten.
- Jeg fortalte det til jentene og trenerne også, og en periode så jeg for meg at jeg skulle bli materialforvalter og flaskebærer - eller sitte på tribunen i gul drakt og heie på Storhamar, sier Anja Edin med et smil.

Slitt med håndball

I samråd med fysioterapeut og trenere har hun kjørt mye ekstra styrke- og stabilitetstrening, som har holdt skaden i sjakk.
Det har i hvert fall gitt Anja økt styrke, som hun mener å ha profittert på.
- Støtteapparatet var veldig innstilte på å hjelpe og legge forholdene til rette for meg, men jeg får ikke løpt så mye som jeg ønsker. Jeg har også slitt litt med håndballbiten, og har ikke fått så mye kontinuitet som jeg skulle ønske.

- Avhengig av eget opplegg

- Er du er i tvil om du kan fortsette å spille?
- Jeg regner med at det går bra, men er avhengig av et godt apparat og et eget opplegg som kan holde kneet i sjakk. Jeg tror det skal gå bra med en alternativ oppkjøring til neste sesong, mener 28-åringen.
Anja Edin inngikk i fjor en såkalt ett pluss ettårskontrakt med Storhamar Håndball. Det betyr at hun og klubbledelsen skal ha en prat før det blir endelig klart hva som skjer neste sesong.
- Vi tar det når sesongen er over, sier Edin til HA-sporten.
- Akkurat nå ønsker jeg å ha mest fokus på sluttspillet, og knærne har heldigvis fungert bra den siste tiden.

Stortrives i Hamar

- Hva med andre klubber?
- Jeg har ikke planer om å spille for noen annen klubb enn Storhamar. Det er Storhamar eller ingen for meg. Jeg stortrives i Hamar - i klubben og i en fantastisk jobb. Jeg synes også vi har hatt en sportslig opptur i Storhamar denne sesongen, sier Storhamars store publikumsmagnet.

Publikumsmagnet

Mens HA-sporten står og snakker med Anja etter lørdagens kamp mot Tertnes, skriver hun autografer så blekket spruter, og den ene ungjenta etter den andre ønsker å bli fotografert sammen med idolet, som i likhet med de andre Storhamar-jentene er skikket giret på å gjøre et godt sluttspill.

Er med i Storhamars planer

Storhamar-trener Arne Senstad forteller at klubben er innstilt på at Anja skal være med videre.
- Vi får se hva vi kan få gjort med kneskaden hennes når sesongen er over. Hun har gått med diagnosen lenge, og så får vi se hva som kreves for å bli bra. Om det er ro eller et inngrep, sier Senstad.

- Tar det på alvor

- Frykter du at hun kan ikke blir med videre?
- Anja er med i våre planer, og vi er innstilte på at hun er med videre, sier Storhamar-treneren til HA-sporten.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.