SOLA: Med Anja Edin i hovedrollen kjørte Storhamar over Sola i første omgang og avgjorde kampen da. Andre omgang ble bare en transportetappe. Etter kampen la ikke Anja skjul på at han storkoste seg med håndballen igjen, men lykken smiler så til grader utenfor banen også. I februar venter hun og kjæresten Gro Hammerseng barn sammen. Spørsmålet er hvor duoen spiller neste sesong.
- Det er helt utrolig det som skal skje. Jeg gleder meg veldig, sier Anja om den kommende morsrollen.

Ekstern bidragsyter

Storhamar gjør nå alt de kan for å beholde Anja i klubben og samtidig sikre seg Norges håndballdronning. Med hjelp ev en ekstern bidragsyter har nemlig Storhamar gitt paret et tilbud som skal gjøre at de begge får lyst til å spille for Storhamar.
Anja innrømmer at hun synes det er et vanskelig valg. Hun bekrefter også at planen er at hun og Gro skal ha en felles base sammen med barnet. Spørsmålet er bare om det blir i Larvik, Hamar eller Gjøvik. For det ligger tre gode tilbud på bordet som er oppe til vurdering.
- Hjertet mitt er i Storhamar. Og Storhamar har vist at de er en klubb som kan og vil satse, smiler Anja.

Senstad med god følelse

Problemet er at Gro garantert har like sterke følelser for Larvik. I tillegg lokker Gjøvik med et tilbud som kan gjøre det aktuelt for Gro å vende hjem til røttene sine på andre siden av Mjøsa.
- Jeg tror Anja har veldig lyst til å spille i Storhamar. Jeg tror det blir vanskelig for henne å si nei til oss. Jeg har en god følelse på Anja, men jeg vet at Gro har sitt å si også. Og det er ikke lett for henne heller, sier Arne Senstad.
Han tror duoen vil bruke god tid på å bestemme seg. Han anser også tilbudet som Storhamar har kommet med for å være godt.
- Vi har lagt på bordet ei bra pakke. Vi er på banen, men vi er ikke med i noen budkrig, sier Senstad.

Kamilla og Anja serverte

Med Gro Hammerseng på laget kan Senstad se for seg mange muligheter i framtiden, men i går klarte han seg fint med de spillerne han hadde med seg til Sola.
Hjemmelaget ble fullstendig fraløpt i første omgang. 13-3 til Storhamar etter bare et kvarter, sier sitt.
Kamilla Sundmoen og Anja Edin hadde virkelig omgangen da de lyktes med det meste. 15 målgivende pasninger totalt fra Kamilla og ni fra Anja, forteller at lagvenninnene fikk god servering.
Og foran på strek var Lise Løke fantastisk effektiv.
- Det var utrolig moro å få til så mye i en omgang. Vi var disiplinerte og holdt oss til planen med korte pasninger og kjappe løp. Vi var virkelig gode, sier Anja Edin.
Det så virkelig ut som hun tok livets lyse sider med seg på banen og slåss som en bryter i forsvar og lyktes med det meste i angrep.
- Det er deilig å være skadefri igjen. Jeg føler jeg er opp mot mitt beste igjen. Da er det virkelig moro å spille håndball.
- Hvordan blir det å spille når du får barn da tror du?
- Det er jo mange eksempler på at det har fungert bra. Heidi Løke er et strålende eksempel, sier Anja Edin.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.