HAMAR: Anja Edin har slitt med bronkitt, og Daria Boltromiuk måtte sto over Nordstrand-kampen på grunn av lungebetennelse.

Denne uka har begge vært tilbake på trening, og Storhamar-trener Arne Senstad skal ha begge kampklare til kveldens kamp mot Levanger i Prestrudhallen.

Brist i ribbein
Storhamar-treneren er litt usikker på hvordan det blir med Maja Jakobsen.

Maja fikk en smell i ribbeina midtvegs i 1. omgang mot Nordstrand, men sto distansen ut, selv om det var tydelig at hun spilte med smerter.
- Det er konstatert brist i et ribbein, og torsdag måtte Maja reise hjem fra landslagssamling på grunn av smerter.
- Det er smertene som avgjør om hun spiller kveldens kamp eller ei, sier Senstad.

Hyggelig sist
Storhamar-jentene opplevde en hyggelig håndballkveld mot Nordstrand i forrige serierunde.

- Det er lett å huske det ferskeste, men seieren over Nordstrand er en av de aller artigste jeg har opplevd, mener Arne Senstad.
- Vi hadde hatt en del motgang, og så kom denne seieren da jentene sto opp og kjempet helt inn. Det er dette vi må spille på i kampene framover også. Vi må hele tiden hente fram ekstra innsats for å vinne kamper. Det er viktig å få slike positive opplevelser som mot Nordstrand - og bygge videre på det.

Levanger på gang
Levanger startet sesongen med den italienske treneren Marco Trespidi og slet med å komme inn i den nye spillestilen.

Nå har Geir Tore Leira overtatt etter italieneren, og Levanger har med stort hell funnet tilbake til fjorårets spillestil. Trønderne er klare for kvartfinalen i europacupen, og forrige onsdag spilt de uavgjort mot Gjerpen.
To lag, etter alt å dømme Bækkelaget og Toten, rykker ned, og det tredje laget bakfra må ut i kvalifisering for å beholde eliteserieplassen. Det er den plassen Levanger innehar, og trønderne er tre poeng etter Njård, som har en kamp mindre spilt.

Kampkollisjon
Hamar er stedet for toppidrett i kveld, og på Hamar Vest er det stor konkurranse om tilskuernes gunst. Det er ikke bare Storhamars håndballjenter som skal i aksjon. Storhamars hockeygutter møter Stavanger i den første kampen i NMs kvartfinale noen hundre meter unna.

- Det er naturligvis dumt at det kolliderer, men Levanger kommer til Hamar uansett, sier Storhamar-trener Arne Senstad, som synes jentene fortjener skikkelig publikumsoppslutning etter den sterke kampen mot Nordstrand forrige onsdag.
I Hamar OL-Amfi like ved håper hockeyspillerne å friste tilskuerne til ishallen.
- Det er viktig for oss at publikum kommer allerede nå, og ikke venter på noe. Hamar-publikumet er bra, hvis de trår til. Det håper vi de gjør fra dag en, for vi trenger støtte, sier Torbjørn Orskaug.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00