TRONDHEIM: Landslagssjef Thorir Hergeirsson har gitt de følgende fire siste plassene i VM-troppen til Kina i desember til disse jentene: Anja Edin (Storhamar), Ida Alstad (Byåsen), Renate Urne (Leipzig), og Kristin Lunde Borgersen (Viborg)

Det skriver Dagbladet.no.

Edin ble svært skuffet da hun ikke var blant de første 12 spillerne landslagstrener Thorir Hergeirsson tok ut i VM-troppen tidligere denne måneden. Like før det første uttaket havnet Anja Edin på sykehus med hjernerystelse, og måtte stå over returoppgjøret mot Panellinios Lefkosias i Europacupen på Kypros.

For å styrke sitt eget VM-kandidatur har hun også trent forsvarsspill sammen med Elverums håndballherrer. Det har gitt resultater, og nå er Edin klar for å reise til Kina.

Les mer om uttaket i papirutgaven av HA i morgen.
 


 

 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.