HAMAR: Storhamar har nemlig trukket Gjerpen i kvartfinalene i sluttspillet. Den første kampen spilles i Skienshallen i dag. Returkampen går søndag førstkommende i Prestrudhallen.

De fire beste damelagene og de fire beste herrelagene møtes så til avgjørende sluttkamper i Haukelandshallen i Bergen 2. og 3. mai.
Anja Edin synes ikke det er vanskelig å motivere seg for sluttspillet:
- Nei, selv om vi har vært gjennom både serie og NM-kamper, føler jeg at sluttspillet er ei gulrot. Riktignok er det tre uker mellom kvartfinalene og sluttspillet i Bergen, men det får gå. Vi tåler det, sier jenta, som regner med å være på plass i Hamar cirka 1. juni.
- Jeg jobber på toppidrettsgymnaset og trener samtidig Gjerpens 18-årslag, så det er ikke bare å flytte. Det kommer an på jobben. Sannsynligvis må jeg pendle i begynnelsen, sier Anja, som er full av beundring for Storhamars 3. plass:
- Selv om det er sjelden et nyopprykket lag klarer noe sånt, er jeg ikke overrasket over at de klarte det. Bronsen forteller mye om mentaliteten i laget.
Storhamar tok 3. plassen i åerets serie. Gjerpen havnet på femteplass seks poeng bak de gul-blå.
14. november slo Storhamar Gjerpen hele 40-29 i Prestrudhallen. Returoppgjøret i Skienshallen 5. mars endte 32-25 i Gjerpens favør.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.