HAMAR: Backen på 1,97 forteller at det er stor forskjell på måten å trene på.

I Furuset og Storhamar.
- I Furuset trente vi fire-fem økter med styrketrening i uka - pluss løping. I Storhamar har det vært mye mer løping, sier Teddy, og fortsetter:

- Større fart
- Jeg har løpt veldig mye i sommer, og det er bra for meg. Jeg har løpt av meg mange kilo, sier 24-åringen, og forteller hva færre kilo betyr for ham som hockeyspiller.

- Jeg får bedre bevegelse og større fart. Jeg mister litt maks styrke, men det bytter jeg gjerne mot bedre kapasitet. Jeg skal være mer enn sterk nok uansett, sier Storhamar-backen, som var kaptein i Furuset forrige sesong.

Roser Orskaug
Han innrømmer at overgangen fra Furuset til Storhamar ble en utfordring.

Treningsmessig.
- Det er veldig bra trøkk på treningene her, men det har gått veldig greit, og jeg føler meg godt forberedt. Det er større tempo på treningene her enn i Furuset, og det er jo utrolig inspirerende å ha Torbjørn Orskaug på isen. Han er engasjert, og flink til å komme med tilbakemeldinger hele vegen. Han er en kjemperessurs. Alt i Storhamar er bedre tilrettelagt enn der jeg kom fra. Nå er det bare opp til meg, sier Midttun, som har spilt i Furuset de tre siste sesongene.

Roser Hjelm
Så langt har 24-åringen spilt i backpar med den nye svensken, Andreas Hjelm, og det ser bra ut, mener Midttun.

- Han er en spillende back med mye spilleforståelse - og er god med pucken. Det er en fryd å spille sammen med ham. Han har gode ferdigheter, sier Teddy, som liker utfordringene som ligger i ungdomssatsinga til Storhamar.
- Alle må ta tak. Nå skal det bli godt å komme i gang med kamper.
Storhamar spiller sin første treningskamp mot Mora i Hamar OL-Amfi neste fredag.
I tillegg til Midttun har Storhamar hentet Andreas Hjelm og Antti Hilden. Patrick Yetman skal spille de ti første seriekampene, før han fortsetter sesongen i Modo. Som han gjorde i fjor.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00