Larvik har det beste sportslige tilbudet med Champions League, mens Storhamar er både sportslig og familievennlig.

Larvik ønsket svar fra Gro Hammerseng og Anja Edin i desember, mens Storhamar ikke stresser ut et svar fra de kommende foreldrene om hvor de skal spille neste sesong.
- Det er jentene som har utspillet nå, jeg tror alle klubbene har lagt fram sine tilbud, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
I en tekstmelding til HA-sporten skriver Anja Edin at de fortsatt ikke har noe svar, og at de først skal feire jul med familie og venner.

Avhenger av ambisjoner
Det står mellom tre klubber for neste sesong for Hammerseng og Edin, hvis de ikke har flere ess på hånda og tilbud de ikke har snakket om.
Larvik lokker med Champions League og det høyeste sportslige nivået. I fjor pendlet Hammerseng til Larvik for trening og kamper, men det blir vanskeligere som småbarnsfamilie.
Storhamar kan lokke med det nest beste sportslige nivået, med medaljestrid i Norge, og dermed også muligheten til å kvalifisere seg til europacup - dersom økonomien tillater det.
Det tredje tilbudet er fra Hammersengs moderklubb Gjøvik, som rykket opp til årets sesong, men som så langt kjemper en kamp for å overleve.

- Vi kan ikke levere et like godt sportslig tilbud som Larvik, så mye avhenger av jentenes ambisjoner kombinert med familielivet. Vi har kanskje den beste kombinasjonen for jentene, både et godt sportslig tilbud og muligheten til å bo i Gjøvik eller Innlandet, sier leder Ole Erik Hulleberg.

Mangler treningskamp
Storhamar trente knallhardt med mye løping i starten av VM-pausa, før de fikk en liten juleferie. I romjula og etter nyttår er det fokus på det håndballmessige før serien starter med bortekamp mot Larvik og hjemmekamp mot Byåsen.
- Vi har foreløpig ikke klart å finne en motstander til en treningskamp, men det bør vi ha. Ellers er vi ålreit i rute, men om det er godt nok til å slå Larvik og Byåsen skal jeg ikke si noe om. Begge er normalt hakket hvassere, men det fine med oss er at motstanderne aldri helt vet hva vi kommer med, ler Arne Senstad.
Han ble i likhet med mange, imponert over den norske VM-seieren.
- Det var mye fokus på dem som var borte i forkant, men at Norge vant såpass overlegent var sterkt. Russland hadde også forberedt seg godt til mesterskapet, men hadde ikke samme bredde som Norge.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.