HAMAR: Bent Svele er både A-lagstrener og trener for jenter født i 2000, og han har kjent på plassmangelen for ungjentene sine.
- Treningstiden kommer garantert til å bli benyttet, sier Svele.
- Slik vi holdt på i fjor, var det 45-50 jenter på hel hall, og da vi delte hallen i to, var det 25 på hver side. Det er ikke så enkelt å få til noe da. Ny hall er ei hyggelig melding til alle som er glad i håndball, mener Svele.
Geir Martinsen er som trener for 16-årslaget til Storhamar, er veldig glad for at det blir bygget en ny hall på Prestrud.
- Vi synes det er helt topp, og det er veldig viktig for Storhamar å få tilgang til ny hall og bedre fasiliteter. Dette vil gagne miljøet, mener Martinsen.
Elise Skinnehaugen, som er kaptein på 16-årslaget, ser også fram til ny hall.
- Helt topp, sier hun.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.