– Jeg prøver litt på trening, sier Aambakk, som har hatt skuddforbud fra Arne Senstad.

– Nå tar jeg så og så mange skudd per trening for å trene opp skuldra, smiler hun.

-En slags kvote?

– Ja, nesten, ler hun, før hun fortsetter:

– Jeg øker litt for hver trening. Det kjennes bra ut, i alle fall. Jeg skal kanskje prøve på søndag, men da blir det litt tilpasset hvordan det blir, sier hun.

Senstad håper han snart har skuddsterke Aambakk tilbake.

– Jeg har ventet på at hun skal komme tilbake i nesten halvannet år., sier Senstad.

Selv er Aambakk glad for at skuldersmertene nesten er borte.

-Det kommer av og til, men da går det over med en gang. Det er nesten ingenting der nå, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.