Strekspilleren satt sent i går kveld på Elverum sjukehus og ventet på operasjon.

I en SMS til assistenttrener Bent Svele skrev Folkvord følgende rundt klokka 21 i går kveld:

«Vi sitter og venter på operasjon. Akillesen var avrevet. Deretter blir det gips i tre uker, så en støvel og opptrening i seks uker».

Ellen-Marie og hennes lagvenninner i Storhamar er for lengst i gang med forberedelsene til det kommende sesongen i norsk 1. divisjon.

Allerede til helga skal jentene måle krefter mot eliteserielagene Tertnes og Oppsal og divisjonskollega Stabæk i Skjærgårdslekene i Tønsberg.

Foran denne sesongen stod laget med tre veldig sterke strekspillere; Ellen-Marie Folkvord, Lise Løke (ny fra Oppsal) og Kristin Høybakken.

Nå må laget klare seg uten Ellen-Marie Folkvord i noen uker framover.

Storhamars trener, Arne Senstad, har i en periode planlagt hvordan han og laget skal utnytte at de har meget gode strekspillere, siden laget er svekket fra distanse.

Disse planene kan i verste fall bli utsatt noe, som en følge av Folkvord sin alvorlige skade.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.