Lørdag kunne HA avsløre økonomisk opptur for Storhamar Håndball Elite, som viser til nesten 1,1 millioner kroner i pluss for 2015.

Lokalet i BoligPartner Arena er smekkfullt av spillere, trenere, styret og medlemmer. Det er mange som har tatt turen til årsmøte.

Styreleder Øystein Holtet ønsker velkommen, og er glad for det store oppmøtet. Han blir også valgt som dirigent til årsmøtet.

 Holtet redegjør for årsmeldingen 2015, og tilføyer at planen de neste tre årene er å gå i snitt 600.000 kroner i pluss, for å bli gjeldsfri innen 2019.

Han legger ikke skjul på at han har hatt mange søvnløse netter iløpet av året som gikk, med tanke på den ekstremt vanskelige situasjonen klubben har vært i økonomisk.

Holtet takker alle frivillige for innsatsen under redningsaksjonen, men presiserer at den fortsatt pågår selv om klubben nå har "fått hodet over vann".

Styrelederen spøker med at han har til tider følt at han har vært med på TV-programmet luksussfellen på TV3, til mild latter fra salen.

Årsmeldingen godkjennes.

Går fra fem til tre styremedlemmer

Holtet gjør nå rede for årsregnskapet 2015.

Det legges fram regnskap fra både 2015 og 2014. Inntektene for 2015 var på 6. 534 300, mens inntektene for 2014 var på 4. 953. 311.

Årsregnskapet viser dermed 1.081.079 i pluss, mens klubben i 2014 hadde minus 1.330.732.

Det har kommet en ny lovnorm fra idrettsforbundet, som nå skal vedtas.

Klubben skal gå fra fem til tre styremedlemmer.

Budsjett 2016

Budsjettet for 2016 er neste post.

Storhamar budsjetterer med en driftsinntekt på 6.244.500 kroner for 2016.

Mye av inntektene går på salg av scoringskontrakter, sponsorinntekter, billettinntekter og salg av andre ting.

Storhamar Håndball Elite vil også jobbe 126 timer for bredde, noe som gir 44.100 kroner.

Det budsjetteres med mindre inntekt i 2016 enn 2015, på grunn av redningsaksjonen og sponsorinntekter klubben ikke kan regne med i år.

Det er budsjettert med 3.500.000 kroner i lønnskostnader for 2016. I 2015 var den posten på 3.357.026 kroner, så det øker litt.

Styret som skal sitte fram til årsmøte 2017 vedtas. Øystein Holtet fortsetter som leder, Vegard Strøm er nestleder mens Wenche Skogvold er styremedlem.

Det kommer kommentarer fra salen på medlemmer som er imponert over styrets jobb dette året.

Årsmøtet er hevet, og gjort unna på en time.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.