HAMAR: - Dette var så bra. Ingen trodde på oss, men vi beviste at vi kan. Jeg er veldig glad nå, sier Izabela Duda.

Den polske storskytteren har hatt en fantastisk sesong. Mot Våg scoret hun elleve. Dermed rundet hun 200 mål i år og endte på 203 scoringer.
- Jeg er litt skuffa over at det gikk så lett i dag. Vi trodde det skulle bli tøft, smiler Duda, som har to sølvmedaljer fra den polske ligaen å vise til. Lørdag feiret hun skikkelig.
- Jeg har ikke drukket alkohol hele sesongen, fordi jeg ville prestere. Men jeg lovet meg selv og samboeren min at om vi klarte bronsen, da skulle jeg ta meg en fest sammen med jentene, ler Izabela, og hever champagneglasset.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.