Storhamar-leder Ole Erik Hulleberg skulle gjerne hatt ny hall i 2012, men mener utsettelsen kan bidra til at hele prosjektet kan ses på med nye og bedre øyne.
Hamar
- Slik jeg har forstått det, hadde ikke hallprosjektet kommet så langt som det ble gitt uttrykk for, sier Storhamars håndballeder Ole Erik Hulleberg til HA-sporten.
Før valget fikk han og Storhamar lovnader om at det skulle bygges en ny hall i 2012 i tilknytning til Prestrudhallen hvis Morten Aspeli og hans team kom til makten.
Nå har han fått kontrabeskjed av ordfører Aspeli (se egen sak).
Blir oppfylt senere
- Dette var naturligvis ingen hyggelig beskjed å få, men så får vi tro at drømmen vår blir oppfylt ett år senere enn vi hadde håpet på, sier Hulleberg til HA-sporten.
- Vi må bare konstatere at situasjonen er som den er, og det kan vi ikke gjøre noe med. Men samtidig kan vi se hva vi kan bidra med. Vi har sett prosjektplanene for Prestrudhallen, og nå har vi muligheten til å vurdere om de er optimale for oss. Det har vært utvikling i medlemsmassen i Storhamar siden man begynte å se på disse hallplanene. I prosjektplanene for Prestrudhallen er det snakk om to treningsflater - og etablere en kamparena på tvers av banene med teleskoptribuner. I dette prosjektet forsvinner B-salen som vi bruker i dag. Den nåværende planen gir noe, men tar også noe. Slik utviklingen har vært i Storhamars medlemsmasse, trenger vi dag tre treningsflater, sier Hulleberg.
Hele klubben må flyttes
- Hva mener Storhamar om å flytte hallen et annet sted?
- Vi har hatt flyvetanker om et samarbeid med Storhamar videregående skole om en hall ved skolen. Vi er med på en slik idé, men da må hele klubben flyttes. Vårt problem er ikke løst med en hall i byen. Vi kan ikke flytte en tredel av klubben. I så fall må vi ha tre flater i en ny hall. Så la oss se på hele prosjektet en gang til.
Ett år ingen krise
- Du ser med andre ord ikke så mørkt på utsettelsen?
- Vi skulle gjerne ha hatt mer hallkapasitet så fort som mulig. Men så lenge politikerne har sagt at hallen skal bygges og står ved det, er ikke ett års utsettelse noen krise.
- Jeg stoler på at løftet blir holdt, og da jobber vi konstruktivt videre for å få til den beste løsningen, sier Storhamars håndballeder, Ole Erik Hulleberg.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.