Nordstrand
(12)
26
Storhamar
(12)
27
Slet i første omgang. Kom sterkt i andre. Hadde femmålsledelse som de ga fra seg på slutten. Klarte likevel å avgjøre til egen fordel. Terniing:4.
Tilskuere
407
DommerE
Eskil Braseth/Leif Andre Sunde.
utvisninger
Nordstrand: 1 x 2 min
Storhamar: 2 x 2 min
Storhamars lag:
Stine Liden, Hannah Maria Zimmergren, (målvakter) - Kamilla Sundmoen 6 (1), Lene Petterson Heiberg, Malene Aambakk, Ellen Marie Folkvord 2, Maja Jakobsen 11 (3), Linn-Marie Birkeland 3, Karoline Fredriksen, Kristin Høybakken, Betina Riegelhuth 3, Martine Hovden 1, Tonje Enkerud 1.
Toppscorer Nordstrand
Senka Buljan 7
HA-Børsen
HHH Maja Jakobsen
HH Kamilla Sundmoen
H Stine Liden, Kristin Høybakken.
Pluss
Storhamar spilte tidvis god håndball. Kamilla Sundmoen var tilbake etter langt skadeavbrekk. Dette satte fart i laget. Først og fremst en lagseier.
Minus
Laget virket rustent de første 20 minuttene av førsteomgangen, mange personlige feil. Varierte for mye i kvalitet.
Neste kamp: 8. januar Storhamar - Larvik
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.