Storhamar
(15)
28
Stabæk
(11)
21
Storhamar leverte årsbeste. Det svingte litt i starten av kampen, men så kom laget veldig sterkt tilbake og vant fortjent.
Tilskuere
487
Dommere
Chris S. Bakksjø,
Roger Nestaas.
utvisninger
Storhamar: 4 x 2 min.
Stabæk: 3 x 2 min.
Storhamars lag
Stine Lidén, Hannah Zimmergren (målvakter) - Lene Heiberg, Malene Aambakk, Ellen M. Folkvord 4, Maja Jakobsen 9 (1), Linn-M. Birkeland 3 (1), Karoline Fredriksen, Kristin L. Høybakken 1, Betina Riegelhuth 8 (3), Martine Hovden 2, Tonje Enkerud 1.
Toppscorer Stabæk
Karoline Næss 7 (1)
HA-Børsen
HHH Maja Jakobsen, Stine Lidén
HH Betina Riegelhuth, Martine Hovden
H Ellen M. Folkvord, Linn-M. Birkeland, K. Fredriksen.
Pluss
Gjennomførte en hel kamp på et solid nivå i angrep og forsvar. Lidén god i mål, Maja Jakobsen med årsbeste.
Minus
Startet litt famlende. Slet litt da Stabæk hentet inn 6-3-ledelsen. De første minuttene av 2. omgang var heller ikke helt topp.
Neste kamp: 5. januar: Nordstrand - Storhamar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.