Flint
(11)
25
Storhamar
(16)
26
Storhamar i rykk og napp før pause, ledet med fem. Siste 30 gikk det mest i ball med tekniske feil og dårlige skudd, men vant likevel.
Tilskuere
406
Dommere
Kim-Andre Hette, Stag.
Vidar Larsen, Sandar.
utvisninger
Flint: 1x2 min + ett rødt kort.
Storhamar: 2x2 min..
Storhamars lag
Stine Lidén, Hannah Zimmergren (målvakter) - Lene Pettersson Heiberg 3, Malene Aambakk 2, Ellen Marie Folkvord 7, Linn-Marie Birkeland 1, Maja Jakobsen 3, Karoline Fredriksen 1, Kristin Høybakken, Betina Riegelhuth 8 (1), Martine Hovden 1, Tonje Enkerud.
Toppscorer Flint
Melanie Legart 5 (3).
HA-Børsen
HHH Ingen.
HH Betina Riegelhuth
H Ellen M. Folkvord, Lene P. Heiberg, Linn-M. Birkeland.
Pluss
Storhamar vant, tross store problemer. Brukbart forsvar før pause ga flere mål i ankomst og kontring enn tidligere i år. Riegelhuth viktig når hodet ikke stresser.
Minus
Til tider fryktelige i angrep. Tekniske feil, rotete, feil valg og løsninger. Finnsson byttet ut for mange etablerte spillere samtidig, og for tidlig,
Neste kamp: Storhamar-Stabæk 24. november.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.