Storhamar
(10)
26
Oppsal
(12)
23
Berg-og-dal-bane der tilskuere gikk ut for å røyke på 2-10, men som så fikk 45 minutters opptur med strålende stemning i hallen.
Tilskuere
507
Dommere
Kjersti Arntsen, Guro Røen.
utvisninger
Storhamar: 4 x 2 min.
Oppsal: 2 x 2 min.
Storhamars lag
Stine Lidén (målvakt) - Lene P. Heiberg 3, Malene Aambakk, Ellen M. Folkvord 5, Maja Jakobsen 1, Linn-Marie Birkeland 6, Karoline Fredriksen, Betina Riegelhuth 8, Martine Hovden 3, Tonje Enkerud.
Toppscorer Oppsal
Izabela Duda 8 (3).
HA-Børsen
HHH L-M. Birkeland
HH B. Riegelhuth, S. Lidén
H K. Fredriksen, L. P. Heiberg, E M. Folkvord, M. Hovden.
Pluss: Storhamar hentet opp 2-10 til 10-10 og til seier. Spilte akkurat slik de må, med trøkk i forsvar som endelig ga kontringsmål. Og energi. Og glede.
Minus: Spillerne så skrekkslagne ut i angrep og stillestående i forsvar i åpningen. Usedvanlig svake dommere med dårlig spilleforståelse. To feilaktige utvisninger, flere andre som skulle vært blåst. Irriterte begge lag.
Neste kamp: Flint - Storhamar onsdag. 13. november.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.