Trekningen for kvartfinalene i kvinnenes håndball-NM er klar. Der er det klart at Storhamar møter Glassverket etter at de i går slo Skrim 29-27 på hjemmebane i 4. runde.

Storhamar er nå eneste lag igjen fra 1. divisjon som fortsatt er med i NM. Alle de øvrige sju lagene hører hjemme i eliteserien.

Det er også klart at Storhamar må møte Glassverket borte. Glassverket slo ut Viking fra 4. runde med 29-28.

Blir tøft

Storhamar-trener Arne Senstad er klar over at de nå står foran en tøff utfordring.

- Det er et par lag som skiller seg ut i åt. Det er Larvik og Glassverket. Skulle gjerne hatt en annen motstand, men sånn er det. Vi fikk skikkelig juling av dem i Skjærgårdslekene, så det blir en tøff utfordring. Det er ikke sjanseløst. Vi har muligheten, men vi må opp mange hakk. Veien fram til cupfinale er lang, men det er fortsatt mulig, sier han.

Senstad føler han fortsatt har et stykke fram til å ta Storhamar opp til det nivået han ønsker, selv om resultatene har vært gode.

- Jeg hadde håpet vi skulle vært enda bedre enn vi er, men vi har jobbet godt. Problemet da jeg kom var at den fysiske formen var dårligere enn jeg trodde. I tillegg har vi spillere som er tilbake etter skader og fødsler. Det har gjort at vi ikke har fått tråkket til slik vi ønsket. Vi har jobbet mye med det fysiske, så står det igjen litt på formasjoner og enkeltutvikling, sier Storhamars trener Arne Senstad.

Kvartfinaleoppsettet ser slik ut:

Larvik-Vipers

Tertnes-Oppsal

Glassverket-Storhamar

Molde-Sola

Kampene spilles i utgangspunktet onsdag 28. oktober. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.