Byåsen
(21)
42
Storhamar
(11)
22
Storhamar ble ydmyket av Byåsen, mest fordi de ikke spilte godt. Forsvaret var håpløst passivt. Terningkast 1:
Tilskuere
1.018
Dommer
Rune Kristiansen, Gneist
Øivind Togstad, Orkanger
utvisninger
Byåsen: 2 x 2 min
Storhamar: 2 x 2 min
Storhamars lag
Stine Lidén, Hannah Zimmergren, (målvakter) - Kamilla Sundmoen 5, Lene P. Heiberg 1, Malene Aambakk 1, Ellen Marie Folkvord, Maja Jakobsen 3, Linn-Marie Birkeland, Karoline Fredriksen, Kristin L. Høybakken 2, Betina Riegelhuth 9 (1), Martine Hovden, Tonje Enkerud 1.
Toppscorer Byåsen
Tonje Nøstvold 15!
HA-Børsen
HHH Ingen
HH Betina Riegelhuth
H Kamilla Sundmoen
Pluss
Storhamar åpnet med kvikke og gode angrep de første minuttene og hadde 5-5. Siden var det natta. Betina Riegelhuth scoret ni av Storhamars første 17 mål.
Minus
Storhamar tapte 25-8 fra åtte minutter ut i kampen og de neste 34 minuttene. Forsvaret var åpent som ei låvedøra og angrepsspillet stokket seg stort sett. Det verste var at laget ga opp.
Neste kamp: Oppsal - Storhamar 30. 10. (NM).
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.