De to første dagene har det vært spilt innledende kamper. Disse fortsetter søndag, men fra klokka 12 søndag starter finalespillet. Finalene vil pågå til ut på kvelden.

Da HA-sporten besøkte både Vikingskipet og Stangehallen,var det bare fornøyde fjes å se. Turneringsleder Erik Stensrud, bekreftet at han har mottatt veldig mange positive tilbakemeldinger på årets turnering.

Men alt har forbedringspotensial, sa Stensrud, som kommer til å evaluere turneringen nøye foran neste år.

Det viktigste var at spillerne var fornøyd, og det var de. 

- Moro å møte spillere og lag vi ikke har møtt tidligere. Det er også moro at vi får anledning til å stifte nye bekjentskaper over klubb og fylkesgrenser.

Og at ikke alle kampene gikk i Vikingskipet var heller ikke noe til hinder for trivselen, skulle vi tro spillerne på Ottestad J15-lag.

Se bilder fra Storhamar Cup her!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.