HAMAR: Storhamars håndballjenter kan kapre 4.-plassen i serien, men de er avhengige av hjelp. Storhamar ligger ett poeng bak Stabæk, som har 4.-plassen før den siste runden.

Vinner Storhamar, og Nordstrand slår Stabæk, er 4.-plassen i boks. Da slipper Storhamar-jentene å møte Larvik og Byåsen. Kvartfinalene trekkes i dag etter kampene. De første fire lagene trekkes mot lag fra fem til og med åtte.
- Først og fremst må vi gjøre jobben mot Våg borte. Vi slo dem ganske enkelt hjemme, men da var de litt rustne. De spiller 3-2-1-forsvar, og er aggressive. Dette er det eneste laget som dyrker det. Det må vi takle. Framover er de litt begrenset, slik jeg ser det. For vår egen del må vi være på nett fra start. Åpningen onsdag var litt trå, men det gikk seg veldig bra til etter hvert, sier Senstad, og fortsetter:
- Nordstrand er litt i siget, og kan slå Stabæk, men Stabæk er nok favoritter. Det blir spennende. Med en 4. plass unngår vi Larvik og Byåsen i kvartfinalen.
Storhamar-treneren regner med å reise til Sørlandet med fullt lag.
- Anja Edin og Maja Jakobsen sliter fortsatt med noen småskader, men alt tyder på at de spiller.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.