HAMAR: Onsdag kveld klokka 18.00 la Storhamar Håndball ut påmelding på nettet til H2O Storhamar Cup som arrangeres 28. til 30. mai.

- Drøye to timer senere hadde det meldt seg på 225 lag, forteller Jørn Lyberg i Storhamar Håndball.
- Vi har plass til 250-270 lag avhengig av hvilke årsklasser det dreier seg om, sier han.
Hovedtyngden av påmeldte lag kommer fra Trøndelag og klubber sør for Oslo. Foreløpig er det ikke så veldig mange lokale lag påmeldt til turneringen som spilles på ti baner i Vikingskipet.
- De må skynde seg nå, sier Lyberg.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.