Storhamar
(19)
33
Nordstrand
(6)
17
Storhamar kjeppjaget et forskremt Nordstrand-lag før pause. Fantastisk forsvarsspill og med klampen i bånn offensivt. S_Terniing_Handball:
Tilskuere
421
Dommer
Chris Schjerven Bakksjø
Roger Nestaas
utvisninger
Storhamar: 2 x 2 min
Nordstrand: 2 x 2 min
Storhamars lag
Stine Lidén og Hannah Zimmergren (målvakter) - Malene Aambakk 2, Ellen Marie Folkvord 3, Maja Jakobsen 10 (2), Linn-Marie Birkeland 6, Karoline Fredriksen, Emma Skinnehaugen, Kristin L. Høybakken 1, Elise Skinnehaugen, Betina Riegelhuth 5 (1), Martine Hovden 4, Tonje Enkerud 2.
Toppscorer Nordstrand
Jenny Græsholt og Christina Andersen, 4
HA-Børsen
HHH Maja Jakobsen
HH Linn-Marie Birkeland, Stine Lidén, Martine Hovden
H Karoline Fredriksen, Betina Riegelhuth, Ellen Marie Folkvord, Tonje Enkerud
Pluss
Perfekt første omgang. Var best i absolutt alt. Forsvarsspillet var tøft og hurtig. Maja Jakobsen og Martine Hovden dominerte offensivt.
Minus
Få, men korte perioder med lavere intensitet etter pause.
Neste kamp: 19.03 Larvik-Storhamar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.