Stabæk
(16)
26
Storhamar
(9)
25
Det så ut til å bli en enkel kamp for Stabæk, men Storhamar kom sterkt i 2. omgang og tapte til slutt 26-25.
Tilskuere
358
Dommere
Charles Whiteley
Andreas D. Borge
utvisninger
Stabæk: 2 x 2 min.
Storhamar: 2 x 2 min.
Storhamars lag
Stine Lidén, Hannah Zimmergren, (målvakter) - Marlene Aambakk 1, Ellen Marie Folkvord 4, Maja Jakobsen 6 (2), Linn-Marie Birkeland 1, Karoline Fredriksen 2, Kristin Linløkken Høybakken, Betina Riegelhuth 8 (2), Martine Hovden 2, Tonje Enkerud 1.
Toppscorer Stabæk
Sanna Solberg 6
HA-Børsen
HHH Betina Riegelhuth
HH Ellen Marie Folkvord
H Karoline Fredriksen, Maja Jakobsen
Pluss
2. omgangen var et stort pluss i forhold til den første. Da fungerte forsvaret langt bedre og Silje Solberg var ikke like vanskelig å overliste.
Minus
1. omgang var rett og slett svak. Mange tekniske angrepsfeil, svake skudd og dårlig forsvarsspill. Var rett og slett ikke med fra start.
Neste kamp: 12. mars: Storhamar-Nordstrand.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.