Storhamar
(18)
36
Flint, Tønsberg
(9)
24
Storhamar hadde små problemer med bunnlaget Flint. Hamar-laget hadde full kontroll i hele kampen, selv om forsvarsspillet ikke var på topp.
Tilskuere
401
Dommere
Eskil Bratseth
Leif Andre Sundet
utvisninger
Storhamar: 2 x 2 min.
Flint: 3 x 2 min.
Storhamars lag
Stine Lidén, Hannah Zimmergren, (målvakter) - Marlene Aambakk 2, Ellen Marie Folkvord 1, Maja Jakobsen 2 (1), Linn-Marie Birkeland 6, Karoline Fredriksen 1, Emma Skinnehaugen, Kristin Linløkken Høybakken 2, Elise Skinnehaugen 1 (1), Betina Riegelhuth 6 (2), Martine Hovden 8, Tonje Enkerud 7.
Toppscorer Flint
Kristiane Stormoen 6 (2)
HA-Børsen
HHH Tonje Enkerud
HH Martine Hovden
H Linn-Marie Birkeland, Kristin Høybakken
Pluss
Nok ei ungjente fikk sitt gjennombrudd da Tonje Enkerud slo til sammen med Martine Hovden. Angrepsspillet var tidvis variert og bra.
Minus
Fortsatt litt ujevn kvalitet på laget, men ikke de lange downperiodene. Forsvarsspillet var det en god del å plukke på i går kveld.
Neste kamp: 5. mars: Stabæk - Storhamar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.