Stabæk
(9)
23
Storhamar
(14)
28
Beste målvakt, beste forsvar og beste høyreback. Storhamar ga ikke Stabæk en sjanse i bronseduellen. Kunne slippe innpå de nest beste. Terningkast 5:
Tilskuere
293
DommerE
Jon Iversen
Harry Stikholmen
utvisninger
Stabæk: Ingen.
Storhamar: 2 x 2 min
Storhamars lag
Stine Lidén, (målvakt) - Kamilla Sundmoen 4 (1), Ane Emilie Søbstad, Ingrid Alund, Gina Lorentsen 1, Kristin Saugstad 1, Linn-Marie Birkeland 2, Karoline Fredriksen 8, Anja Edin 4, Lise Løke 3, Betina Riegelhuth 1, Sofia Berndtsson, Maja Jakobsen 4, Heidi Hanstad.
Toppscorer Stabæk
Stine Bredal Oftedal 5.
HA-Børsen
HHH Karoline Fredriksen
HH Stine Lidén, Maja Jakobsen
H Kamilla Sundmoen, Anja Edin, Lise Løke
Pluss
Storhamar ødela rytmen i Stabæk-angrepet ved å la Sundmoen sone ut Karoline Næss fra start. Solid forsvarsjobb inkludert strålende keeperspill i 1. omgang ga Storhamar lov til å feile litt i angrep, men likevel vinne komfortabelt.
Minus
Noen feilvalg i angrep og missede skuddsjanser.
Neste kamp: Storhamar får besøk Flint 22. februar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.