Tertnes
(15)
28
Storhamar
(12)
20
Storhamar ble avkledd av Tertnes i sølvkampen. Hjemmelaget var mange hakk bedre enn et meget svakt Hamar-lag.S_Terniing_Handball 1:
Tilskuere
350
Dommere
Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo
utvisninger
Tertnes: 1x2 min
Storhamar: 2x2 min
Storhamars lag
Stine Lidén, Hannah Marie Zimmergren (målvakter), Kamilla Sundmoen 4 (1), Malene Aambakk, Ellen Marie Folkvord, Maja Jakobsen 3, Linn-Marie Birkeland, Karoline Fredriksen 1, Kristin Høybakken 1, Betina Riegelhuth 7 (1), Martine Hovden 3, Tonje Enkerud 1.
Toppscorer Tertnes
Stine Skogrand 9.
HA-Børsen
HHH Ingen
HH Ingen
H Betina Riegelhuth, Martine Hovden
Pluss
Betina Riegelhuth og Martine Hovden var gode i korte perioder av kampen. Det var nok til å være lagets beste spillere.
Minus
Beksvart kveld for Storhamar. En haug med personlige feil og svake avslutninger. Mentalt skrøpelig forestilling.
Neste kamp: Storhamar - Byåsen 19. februar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.