Fredrikstad
(11)
20
Storhamar
(13)
23
En gjerrig åpning fra begge lag. Først i sluttminuttene klarte Storhamar å kontrollere kampen.
Tilskuere
350
Dommer
Steinar Martinsen.
Slim Ben Tekaya.
utvisninger
Fredrikstad: 3 x 2 min
Storhamar: 2 x 2 min
Storhamars lag
Stine Lidén, (målvakt) - Kamilla Sundmoen 3 (1), Heidi Hanstad, Ane Emilie Søbstad, Ingrid Alund, Gina Lorentsen 2, Kristin Saugstad, Linn-Marie Birkeland, Karoline Fredriksen, Anja Edin 6. Lise Løke 8, Betina Riegelhuth 4, Sofia Berndtsson, Maja Jacobsen.
Toppscorer Fr.stad
Anette Helene Hansen 4.
HA-Børsen
HHH Ingen
HH Lise Løke
H Anja Edin, Stine Lidén.
Pluss
Avgjorde kampen da det dro seg til i sluttminuttene. Mistet aldri hodet selv om de fikk tøff motstand. God åpning i 5-1-forsvar. Bedre avslutninger i andreomgang.
Minus
Varierte i forsvarsspillet, spesielt i førsteomgang. Ble utålmodige og slurvete i avslutningene. Fikk trøbbel med å trenge igjennom et tett Fredrikstad-forsvar.
Neste kamp: Hjemme mot Tertnes onsdag 8. februar.
Terningkast 3:
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.