Storhamar
(18)
30
Vipers
(6)
18
Vipers uten Kristine Lunde-Borgersen og Christian O' Sullivan ble lett kamp for Storhamar, som spilte en glitrende 1. omgang.
Tilskuere
301
Dommer
Chris Schjerven BakksjøRoger Nestaas
utvisninger
Storhamar: 2 x 2 min. + rødt kort.
Vipers: 2 x 2 min. + rødt kort
Storhamars lag
Stine Lidén (målvakt) - Kamilla Sundmoen 4, Gina Lorentsen 2, Kristin Saugstad, Linn-Marie Birkeland 4 (1), Karoline Fredriksen 1, Anja Edin 6, Lise Løke 4, Betina Riegelhuth 3, Sofia Berndtsson 4, Maja Jakobsen 2.
Toppscorer Vipers
Janne K. Olsen 7
HA-Børsen
HHH Anja Edin
HH Kamilla Sundmoen, Stine Lidén
H Lise Løke, Linn-Marie Birkeland, Sofia Berndtsson
Pluss
Storhamar spilte en god og fartsfylt 1. omgang. Det passet at Vipers gikk ut i en 4-2-formasjon med frimerke på Sundmoen og Riegelhuth i første del av kampen. Det ga rom for en god Edin, som gikk i bresjen for laget også i forsvar.
Minus
Falt ut av stilen i 2. omgang både i angrep og forsvar. Misbrukte for mange sjanser.
Neste kamp: Borte mot Fredrikstad onsdag.
Mattis Røhne
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.