Njård
9
26
Storhamar
16
35
En håndballkamp som svingte fra det ypperste til det svakeste. Men Njård truet aldri gjestene fra Hamar, som vant komfortabelt.Terningkast 3.
Tilskuere
150
Dommer
Vegard Kalløkkebakken
Magnus Muri Nygren
Utvisninger
Njård4 x 2 min. + rødt kort.
Storhamar 1 x 2 min..
Storhamars lag
Stine Lidén (målvakt) - Kamilla Sundmoen 4 (1), Gina Lorentsen 2, Kristin Saugstad 2, Linn-Marie Birkeland 4 (1), Karoline Fredriksen 3, Anja Edin 6, Lise Løke 8, Betina Riegelhuth 2, Sofia Berndtsson 3, Maja Jakobsen 2.
Toppscorer Njård
Zenka Buljan 7 (1)
HA-børsen
HHH Anja Edin
HH Lise Løke, Stine Lidén
H Kamilla Sundmoen
Pluss
Anja Edin var Storhamars anfører i denne kampen. Hun gikk foran i både angrep og forsvar. Stine Lidén var god i mål, og innimellom hadde Storhamar noen flotte angrepskombinasjoner.
Minus
Slapp seg i perioder altfor langt ned både i angrep og forsvar. Slapp inn altfor mange mål etter svakt forsvarsspill.
Neste kamp: Storhamar får besøk av Tertnes førstkommende søndag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.