Etter rundt ti minutter av årets sesong, og oppgjøret mellom Storhamar og Gjøvik, satte Storhamar-storspiller Kamilla Sundmoen inn sin sjette scoring for dagen. Da sendte hun gjestene fra Hamar i 6-4-ledelse i Gjøvik Fjellhall. De gule og blås nummer to hadde dermed scoret samtlige av de seks første Storhamar-målene.

Etter Sundmoens 6-4-scoring rykket Storhamar fra, og da Sundmoen og Edin samarbeidet inn en lekkerbisken av en scoring minutter før pause, med sistnevnte som målscorer, så det allerede tungt ut for vertene. 6-12 sto det på måltavla.

Storhamar fortsatte kjøret, og da kampuret gikk for pause, ledet de gulkledde 15-8.

Etter hvilen fortsatte Hamar-kvinnene å øse på, og anført av en Kamilla Sundmoen, som overbeviste både bakover på banen, offensivt, og fra sjumetersmerket, fortsatte de å øke forspranget utover i andre periode.

I tillegg til Sundmoen var både Anja Edin og Lise Løke sterkt bidragsytende i det som eter hvert ble en ordentlig maktdemonstrasjon. Da det endelige kampuret gikk, og 60 effektive minutter håndball var spilt, viste måltavla 21-35. Dermed vant Storhamar andre omgang 20-6 - hvilket gir et godt bilde av kvalitetsforskjellen.

- Jeg har visst sagt at vi går for sølv, så jeg får stå for det, uttalte en veldig fornøyd trener Senstad etter kampen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00